Nike Huarache NM,

Nike Huarache NM Header

Beste Nike,

Je weet ik heb je lief. Maar wat is er met deze? Serieus, ik snap het niet. Dat je Kanye destijds niet volledige creatieve vrijheid hebben gegeven begrijp ik volkomen, ik heb me stuk gelachen om die YeezyBoost boot. Die low tops waren wel nice, maar dat was ook niets anders dan een fancy kopie van jouw succesnummer.

Maar deze schoen, hier moeten we het echt over hebben Nike. Wat is hier in vredesnaam gebeurt? Deze schoen is van een heleboel helemaal niets, snap je? Ongetwijfeld zal die weer gehyped worden, maar ik snap hem niet. En natuurlijk is het niet zo dat je alleen voor mij schoenen maakt Nike, maar kan je me dan op zijn minst uitleggen hoe lelijk de schetsen van Kanye zelf waren? Want zoals ik het nu begrijp waren die dus nog slechter dan deze fuck up.

Deze Huarache NM heeft van de Huarache precies dat onderdeel wat altijd stuk gaat. De Free zool is op zich leuk, maar in deze versie lijkt het wel zo’n oude Duitse Buffalo boot. En die veters? Helemaal fifty shades bondage en zo, maar om dat nu aan mijn voeten te gaan hangen. Gelukkig hoorde ik nog wat lichtpuntjes over de komende releases van dit jaar en gok ik dat je daar mij weer helemaal blij mee kan maken, maar een beetje duiding over dit brouwsel zal op zijn plaats zijn.

Ik hoor het van je Nike, laat je kop niet hangen iedereen maakt fouten.

Hoogachtend,

Voorwaarts,

C4MIEL.

Nike-Huarache-NM

 

Tags from the story