A.P.C. Basic Crewneck,

A

Ik heb dus na die slipper van Jean Touitou lang in dubio gezeten om een post aan dat hele gebeuren te wijden. En wellicht met het aanhalen van die misser als slipper maak ik precies die fout waar ik voor wilde waken en er dus geen woord over geschreven heb. Het ding is, ik vind kleding vet, of niet en schrijf er over, of niet. Ik probeer me afzijdig te houden van shit die zo diep zit dat ik het niet begrijp.

En dat is precies wat Jean Touitou ook had moeten doen. Wanneer het duidelijk is dat je het niet begrijpt moet je gewoon blijven doen wat je normaal doet en verder geen complexe concepten aanhalen die gegarandeerd fout vallen.

Was Jean dus gewoon alleen maar druk bezig geweest met droppen van ultieme basics zoals deze crewneck, dan had geen haan er naar gekraaid, dan had die heerlijk Timberland x A.P.C. collab ook gewoon gedropt en had Jean niet Kanye hoeven bellen om te vragen of die van ├╝bermensch Ye bepaalde woorden wel of niet mag gebruiken.

A.P.C.-Crewneck

Tags from the story