Polo Ralph Lauren Henley,

Polo Henley Detail Header

Een van de meest simpele items in fashion land maken en die dan perfect uitvoeren en dan besluiten om deze niet eens onder de naam van je premium label in de schappen plaatsen. Ralph Lauren ik houd van jou, maar dan ook echt.

Dit shirt had met gemak voor het dubbele onder de RRL paraplu via exclusieve shops verkocht kunnen worden, maar zo maar is besloten om dit in de normale lijn uit te brengen. Dat maakt dit shirt niet meteen de kiloknaller van de week, maar de schade aan je creditcard had zoveel groter kunnen zijn hadden ze anders besloten daar bij RL. Oké de knoopjes hadden van parelmoer mogen zijn in plaats van deze stoffen versie, maar dat mag de pret niet drukken. Zelfs het Ralph Lauren logo erop is prima. Een van de betere henleys die je momenteel op de kop kan tikken en gewoon op voorraad bij de Bijenkorf.

Polo-Henley

 

Tags from the story
, , ,