Ralph Lauren Cable Knit Indigo,

Ralph Lauren Cable Knit Sweater Header

Bij de Bijenkorf zijn ze ook lekker bezig geweest met het inkopen van de nieuwe Ralph Lauren collectie. Wellicht een tikkie aan de prijziger kant, maar dat past dan wel weer bij die extra premium weg die het warenhuis is ingeslagen. Van de opvallende nieuwe collectie druppelen de unieke stuks langzaamaan binnen bij de Bijenkorf.

Zo spotte ik vandaag deze Cable Knit Sweater. De vlag op de borst is natuurlijk bekend, een van de meest iconische items van Ralph Lauren is immers de blauwe crewneck met de ‘Stars & Stripes’ erop. In deze variant op dit icoon uit de historie van Ralph Lauren is deze tonal blauwe cable knit crewneck ook verdomd heerlijk. De sweater lijkt haast uit de RRL lijn te komen met al die perfect afgewerkte details en een kleur alsof die in indigo gedipdeyed is. Ook het prijskaartje doet overigens zoiets vermoeden, want zoals ik in de eerste regels al pende, de prijs is fors. Mocht je budget nog ruimte genoeg over hebben en mocht je nog een variant op een icoon uit de Ralph Lauren collectie zoeken, check dan bij de Bijenkorf. Vind je de trui wel vet, maar hoeft die vlag op de borst niet, check dan ook deze simpelere variant.

Ralph-Lauren-Cable-Knit-Sweater

Tags from the story
, , ,
0 replies on “Ralph Lauren Cable Knit Indigo,”