Red Wing Heritage Foreman Chukka,

Red Wing The Foreman Chukka Header

Red Wing komt in hun Heritage lijn weer met een heerlijke ‘nieuwe’ schoen, de Foreman Chukka. De Foreman Chukka dankt zijn naam aan de oude blue collar voormannen in de fabrieken. De lui die tussen de fabriekshal en de kantoorvloeren bewogen. De mannen die de linking pin waren tussen de noeste arbeiders en de kantoorpikkies. De voormannen moesten aan beide kanten van de bedrijfsvloer representatief zijn.

De Foreman Chukka is dat ook zeer zeker. Robuust als een malle met tof leder en een heerlijke neopreen zool, tegelijkertijd stijlvol over een chino dankzij de klassieke chukka look and feel. Deze , voor Red Wing begrippen, lichtgewicht schoen is vanaf heden verkrijgbaar bij Red Wing zelf. Ik vermoed dat de traditionele Red Wing shops door het land dit juweeltje ook wel in de collectie gaan opnemen.

Red-Wing-The-Foreman-Chukka