Suit Oscar Shirt,

Suit Crewneck Detail

Een tijd terug spotte ik dit label voor eht eerst bij FreshCotton, een tijd terug moet je in dit geval lezen als een aantal jaren terug. Het label was ineens verdwenen uit de schappen van FreshCotton, volkomen onbegrijpelijk als je het mij vraagt, maar toch.

Ik kan ook wel stellen dat ik redelijk vrolijk werd toen ik hoorde dat dit prima label weer terug is bij FreshCotton. Suit is zo’n typisch Scandinavisch merk. Niet te uitgesproken, prima van stijl en redelijk van prijs. Sterker nog, Suit is meer dan redelijk van prijs. Beetje middensegment, maar daar is niets mis mee, in tegendeel. Erg tof om te zien dat FreshCotton prima door heeft welke merken gewaardeerd worden. In de huidige collectie van Suit vindt je deze trui, de Oscar. Een zwarte crewneck met een fancy motief, hier is dus 100% niets mis mee.

Suit-Crewneck

Tags from the story
,