Tim Little Toe Cap Derby Boots,

Tim Little Derby Boots Header

Tim Little zegt je wellicht niets, maar deze man is de laatste jaren het grote brein achter de richting die Grenson is ingeslagen. Deze man verdient dus wat mij betreft een lintje. Maar zijn eigen schoenenlijn lijkt me ook een prima beloning voor die knakker. En zo geschiedde het. Sinds een aantal maanden heeft Tim Little dus ook zijn eigen label, Tim Little Shoes.

En blijkbaar valt het prima te combineren met Grenson, want ook daar staat die nog dagelijks aan het hoofd van de design afdeling. Binnen de Tim Little Shoes lijn vind je items welke ook prima door Grenson gemaakt hadden kunnen worden, zoals deze Smoking Gun. Een derby boot geïnspireerd door de legerkisten uit de jaren ’40. Een degelijke Engelse boot met een robuuste drievoudige zool met Danite loopzool. Lekker bezig die Tim Little.

Tim-Little-Toe-Cap-Derby-Boot