Tricker’s x Tenue de Nîmes,

Trickers Tenue Detail

Het zat niet in de planning om na het schoenengeweld van de afgelopen dagen met nog meer schoenen berichten te komen, maar wanneer Tenue de Nîmes ineens besluit de wereld te verblijden met de foto’s van hun laatste collab, dan kom ik daar niet onderuit.

Ik weet dat ik niet altijd even enthousiast ben in mijn woordkeuze wanneer ik deze shop beschrijf, maar ik moet zeggen dat ze na afgelopen zaterdag weer wat credits hebben gekregen. Nee eerlijk, de service was zowaar op het niveau hoe ik het zou verwachten van een dergelijke shop en ik liep met een goed gevoel de winkel uit. Maar die winkel dropt nu ineens dus ook nog even een collab met een van mijn favoriete Engelse schoenenlabels, Tricker’s.

Belachelijk mooi spul, en tamelijk onbetaalbaar. Dat zelfde geldt voor deze collab overigens, belachelijk mooi spul, maar je moet er wel bereid voor zijn om diep te gaan met je creditcard. De gekozen schoen is een Burton Country Shoe, ook wel bekend als standaard brogue. De schoen is uitgevoerd in een schitterende donkerblauwe leder en is vast gezet op een bruine Danite zool. uiteraard vind je in het voetbed het Tenue de Nîmes logo nog terug. Dit is een verdomd mooie schoen voor de lucky few. Vanaf heden verkrijgbaar bij Tenue de Nîmes.

Tricker's - Tenue de Nîmes

 

Tags from the story
,
0 replies on “Tricker’s x Tenue de Nîmes,”