Visvim Fabro Folk,

Visvim Penny Loafer Header

Hoe hard moeten die gasten bij Visvim iedere keer niet lachen wanneer ze een veel te hoog geprijsde schoen droppen? Holy shit, wanneer ik een label zou hebben deze prijzen zou vragen en keer op keer zou uitverkopen zou ik mijn ballen uit mijn broek lachen. Excuse my french, maar de tering.

Niet dat deze Penny Loafer van dit Japanse label niet vet is. Maar krijg effe een wegtrekker hey. Bijna 800e voor een made in Japan schoentje, waar volgens de laatste geruchten enkel het label in Japan er is opgeplakt. Nu moet ik zeggen dat de Penny Loafer hier wel even wat anders is dan de meeste loafers, die stacked hak met die calico print erin is best tof. Echter maken ze dus ook workwear achtige boots met een sidezipper en vragen ze daar ook een dikke 700e voor. Ik herhaal die boot heeft een sidezipper, weten we meteen waar Ye zijn inspiratie voor de Boost vandaan gehaald heeft. Anyways, mocht je schijt hebben aan welke vorm van te veel betalen en vindt je deze loafer vet, dan verwijs ik je met alle liefde van de wereld door naar END. Koop ze en ik wordt weer blij van die provisie die ik dan op strijk. Zo is het ook.

Visvim-Penny-Loafer

Tags from the story
, , ,