White Mountaineering Denim Western Shirt,

White Mountaineering Denim Shirt Header

Ik heb het toch een partij moeilijk met dit shirt. Enerzijds vind ik deze dus echt belachelijk vet, anderzijds moet ik ook zeggen dat deze prijs werkelijk nergens meer over gaat. Natuurlijk zijn de details aan dit shirt best koel, maar 390 euro koel? Lastig.

Voor een slordige 260 Hong Kong Dollar heb ik 6 jaar terug een heerlijk denim shirt gekocht bij Muji. En dat was toen ongeveer 30 euro. Dat shirt kocht ik op een tussenstop richting Jakarta. Met dat shirt heb ik destijds een rondreis gedaan op Java en Bali. Daarna is dat shirt mee geweest op meerdere reizen naar Amerika en Maleisië. Nu 6 jaar later heeft het shirt fadings, minstens zo mooi als dit White Mountaineering Denim Shirt. Het enige wat ontbreekt aan mijn Muji denim shirt zijn de parelmoer drukknopen.

White-Mountaineering-Denim-Shirt

Tags from the story
,