A Native Tourist SS 2015,

A Native Tourist SS

Enige tijd terug zaten deze foto’s al in mijn mailbox. Ik meen dat ik toen al iets riep van, verdomme wat zijn ze weer fucking spot on bij A Native Tourist. Hoe de hel krijgen ze het altijd weer voor elkaar om de juiste mix van items, materialen en kleuren bij elkaar te gooien?

Ik heb dus effe mijn best moeten doen om te bepalen welke foto’s ik wel en niet op het net wilde tiefen bij een item over dit hele toffe Nederlandse label. Uiteindelijk heb ik besloten dat alle foto’s absoluut tof genoeg zijn om te publiceren. Logisch, want a) de foto’s zijn zo te zien weer geschoten door Chloë Alyshea van THRLD.com en b) alle items zijn de moeite van het vermelden waard.

De collectie kent veel invloeden uit de jaren negentig. Ik herken knipogen naar skatemerken van vroeger en kleurgebruik van Nike’s van mid 90. Dat alles in combinatie met wat tech stoffen en fits van 2015, 2016 en 2017. Want geloof mij, deze gasten lopen voor als een malle. Oh ja en een dikke +1 voor die acid wash zwarte denim jogger en die paars  / olijfgroene tijger camo. Zoals ondertussen wel bekend ligt A.N.T in Nederland op voorraad bij Go-Britain en kan je het halen in hun eigen webshop.