adidas Stan Smith Made in Germany,

adidas Stan Smith Made in Germany Header

Natuurlijk heb ik vaak genoeg gezeken op adidas en hun overpriced Raf Simons Stan Smith. Net vaak genoeg om eigenlijk niet een positief stuk te kunnen pennen over andere te dure Stan Smith schoentjes. Helemaal niet wanneer aan deze uitvoering van dure Stan Smith’s niet eens een naam van een te hippe designer hangt. Of is het wellicht juist dat wat het wel ok√© maakt?

Kijk het ding is, die Raf Simons versie was gewoon kapot duur, want Raf Simons. Deze nieuwe prijzige Stan Smith is gewoon duur, want Made in Germany. En van oudsher is Made in Germany wel een kwaliteitsstempel. Duitsers zijn namelijk altijd oerdegelijk. Zo ook met deze schoen. Dit kan mogelijk weleens de best gemaakte adidas schoen ooit zijn. Ik vind het wel tof dat ze een beetje op de lokale helden toer zijn gegaan bij adidas. Ik vind dit toffer dan de zoveelste gekke designer weer een paar patta’s laten tekenen. Vernieuwend en spannend zal het echter nooit worden, want het blijft Duits. Maar zolang ze schoentjes als deze met zoveel perfectie blijven maken, dan hoeven ze ook niet vernieuwend meer uit de hoek te komen.

adidas-Stan-Smith-Made-in-Germany