Bedwin & The Heartbreakers Varsity,

Bedwin and The Heartbreakers Varsity Full

Varsity Jackets, ik kan er serieus geen genoeg van krijgen. Naast schoenen zijn Varisty Jackets wel mijn andere fetish. Het is ook erg tof om te zien hoeveel labels al niet een vette Varsity gedropt hebben. En keer op keer blijven er leuke labels komen met goede jassen.

Deze keer is het Bedwin and The Heartbreakers, sowieso al een tof Japans label, dat een Varsity dropt. Een kas in een effen blauwe kleur, met minimale extra kleuren erbij. Her en der wat witte details en natuurlijk de dikke patch op de bortst. De jas is gemaakt van een wol blend en afgewerkt met enkel drukknopen. Een uiterst prima Varsity voor in de lente. Ik spotte deze jas van Bedwin and The Heartbreakers op voorraad bij East Dane.

 

Bedwin-and-The-Heartbreakers-Varsity