Denham Basemen Sweatvest,

Denham Sweater Varsity Header

Normaal ben ik niet heel erg van die net niet Varsity Jackets. Ik vind het lastig te plaatsen, maar dat ligt meer aan mij dan die sweater varsity dingen zelf. Ik ben gewoon een degelijke oude zak en zie mezelf niet met zo’n sweater /jas kruising. Ja ze zijn wel vet, maar niet voor mij. Met deze versie van Denham ligt het overigens anders. Om de een of andere reden vind ik deze belachelijk hard.

Wellicht komt het doordat ik merkengeil ben en me behoorlijk laat indoctrineren door Denham, of komt het door de kleur van het geheel, of heeft Denham hier gewoon de perfecte stof voor deze hybride trui/jas gekozen, of is het een mix van alles? Geen idee, ik kom niet verder dan dat ik dit ding erg vet vind. Ook nog een meevaller is de prijs. Voor een semi jas ding is een trui prijs dan wel weer prettig.

 

Denham Varsity Sweater