Denim Supply Trashed Denim,

Denim Supply Trashed Denim Header

Ralph Lauren, je weet toch dat ik van je hou? Je weet toch dat alles wat ik nu ga schrijven je wel met een klein korreltje zout moet nemen. Maar jezus christus, wat de fak denk je nu echt? Zouden we hierin moeten trappen? Je lanceert een lijn welke een redelijke budget rammer moet zijn, zeker voor jouw doen. Je laat in die lijn allemaal aspecten van je absolute premium lijn terugkomen. Je weet wel die premium lijn waarbij je denims ook echt wel van mooie lappen denim gemaakt zijn enzo. En vervolgens gooi je in je budget lijn een broek die duurder is dan de instap broek uit je premium lijn. Deze broek, van je budgetlijn, is dan geheel conform concept van budget materialen met dito afwerking en toch vraag je hier dan weer een premium prijs voor. Hoe serieus denk je dat ik je hier mee kan nemen? En hoeveel mensen wil je hier mee nemen. Ik zou me dik genaaid voelen wanneer ik 200e zou aftikken voor een broek welke nog niet eens de helft waard is. Normaal ben ik nog wel bereid te betalen voor een merk ook, ja ik geloof heilig in consumeren en kapitalisme. Maar dit gaat mij te ver. Deze broek is niet meer dan 100,- euro waard. Deze broek is zeg maar vergelijkbaar met een 501ct, een heleboel van helemaal niets. Gezien het feit dat ik deze bij Zalando spotte verwacht ik dat de broek eerdaags ook wel weer in de sale te vinden is, maar zelfs dan zou die niet verkocht worden gok ik. Want naast dat de prijs echt absurd is, is de broek ook nog eens goed lelijk. Verder vind ik je wel tof hoor Ralph, eerlijk waar.

Denim-Supply-Trashed-Denim

 

 

Tags from the story
, ,
0 replies on “Denim Supply Trashed Denim,”