END. x Tricker’s Stow Brogue Boot,

END

Daar is die weer, de halfjaarlijkse END. x Tricker’s drop. En ook dit maal is die erg tof. Veel verschillende boots en  derby’s in vele verschillende kleuren. En uiteraard kies ik de meest basic versie van de deze collab om te bespreken hier.

De oorzaak hiervan is heel eenvoudig, ik ben een simpele ziel die gewoon niet van enorme fratsen houdt. Dat wil niet zeggen dat ik rode boots niet vet vind, integendeel, maar soms ben ik niet in de gelegenheid om alle schoenen maar hier in een post te tiefen en dan moet ik dus keuzes maken. En wanneer ik uit een hele vette collectie maar één item mag kiezen, zal ik altijd gaan voor het meest gangbare en tijdloze. En dat is precies wat deze Tan Burnished Leather Stow Brogue Boot is. Gangbaar, tijdloos en bovenal wonderschoon.

END. Tricker's Stow Brogue Boot