Filling Pieces Mountain Cut Red Black Cubiq,

Filling Pieces Mountain Cut Bred

Pff, jezus Filling Pieces, gaat het? Simon van END mailde me met de nieuwe collectie die ze binnen hadden gekregen en daar zat dus dit juweeltje ook tussen. Nu kan ik het mis hebben, maar ik kan me niet heugen deze eerder gezien te hebben en kolere wat is die lekker, die schoen dan. Die Mountain Cut is wel een gouden greep geweest niet waar?

En dan in deze kleurstelling, oldskool Bred, ik hou er wel van. Erg dope om ook die high tech materiaal keuzes voorbij te zien komen in dit schoentje. Ik ben ernstig benieuwd wat jullie nog meer in petto hebben daar bij Filling Pieces, maar deze Mountain Cuts stillen de honger wel voor nu. Tot dat de Slip On een general release krijgt natuurlijk. Daar zit ik me toch een partij op te wachten, fuck yes. Anyways, deze Mountain Cut die END onder de aandacht bracht is gruwelijk!

Filling-Pieces-Mountain-Cut-Bred-Full

Tags from the story