Filling Pieces New Era,

Filling Pieces New Era White Leather Header

Ja de Vans Era vond ik altijd wel een vet schoentje. Oké het was geen Oldskool, meer het slappere broertje van de Oldskool. En precies dat heeft Filling Pieces prima kunnen tackelen bij hun iteratie van de Vans Era. Nee dit is geen copy, dit is meer een hommage. En dat de schoen duidelijk geïnspireerd is op de die klassieke Vans schoen blijkt zeker wel uit de naam.

Dit is de Filling Pieces New Era in het wit leer. Verdomme wat doet wit leer het altijd goed met iedere sneaker. De vintage look zool geeft de zoen direct extra pluspunten. Ik heb deze New Era van Filling Pieces ook in andere kleuren gezien, maar er gaat haast niets boven spierwitte sneakers. De bekende FP elementen zijn overigens ook bij deze schoen op de hiel en de lip terug te vinden. Al met al een prima schoentje van een lekker label. Ik spotte deze Filling Pieces New Era op voorraad bij Afura trouwens.

 

Filling Pieces New Era

Tags from the story
, ,