Gitman Brothers Vintage Popover,

Gitman Shirt Header

Yes, het is weer fucking tijd voor de lente! Voor je het weet is het hartje zomer. En ja daar word ik gewoon gelukkig van. Gewoon weer naar buiten zonder trui, zonder jas, dat soort dingen. En wanneer de temperaturen het ook maar een beetje toestaan, polo shirts. En precies van die laatste heeft Gitman Brothers weer een vette variant op de markt gebracht.

Zoals wellicht bekend vind ik de Polo Camicia vet. En vaak kom je die tegen met lange mouwen. Maar Gitman Brothers heeft in hun Vintage lijn dus nu ook zo’n shirt met korte mouwen. Waar ik overigens erg huiverig ben voor normale button down shirts met korte mouwen, kan ik dat dus bij een Polo Camicia wel weer waarderen. Of dit nu mag of niet.  En deze wit roze gestreepte versie van een Polo Camicia met korte mouw is dope. Minder dope is de dollarkoers, maar fuck stel je wilt dit shirt kan je die beter nu kopen, want over een jaar is die koers mogelijk nog kutter.

Gitman-Shirt

Tags from the story
,