Grenson Archie Triple Welt in het blauw,

Grenson Triple Welt Header

Grenson is zeg maar het Nike van de dress shoes. Die gasten weten als geen ander een schoen volledig uit te melken in tal van kleuren combinaties of nieuwe zolen. Ik denk zelfs dat Nike het van Grenson heeft afgekeken. Dit merk heeft werkelijk al jaren exact dezelfde collectie, op een paar details na. En fuck wat ik ben daar blij mee. Kijk wanneer je collectie met basics op zo’n hoog niveau ligt, dan hoef je niet te vernieuwen. Ik hoef niet iedere week een nieuwe schoen van Grenson te zien. Ten eerste is het merk net in die prijsklasse dat je de drops toch niet kan bijhouden zonder je creditcard te breken, ten tweede zou ik niet weten in welke hoek ze het zouden moeten zoeken.

Recent kwam Grenson wel met iets nieuws, de Triple Welt. En nu vinden ze het nodig om meer schoentjes in de collectie uit te voeren met deze bizarre maar mooie zool. De Archie was al eerder gespot met een Triple Welt zool, maar nog nooit in deze kleur. Blauw. Prima blauw mag ik daaraan toevoegen. Perfect bij je denim, prima bij khaki chino. Ik zag deze op voorraad bij Mr Porter en bij East Dane, die laatste heeft alleen even wat issues dankzij de dollarkoers. Oef dat moet pijn doen.

Grenson-Triple-Welt-Full

 

Tags from the story
,