Hackett x Williams F1,

Williams

Ik heb dus een schurfterige hekel aan alles wat Williams F1 is. Dit komt nog uit de tijden van Nigel Mansell, Alain Prost en Damon Hill. En ja ik neem Williams ook nog steeds San Marino 1994 kwalijk. Ik was groot fan van Senna. Het moment dat hij een contract tekende voor Williams was voor mij de lol er al af. Toen hij vervolgens in de derde race van het seizoen ook nog een bizarre schuiver maakte was het voor mij klaar. Ik heb sinds die tijd nog maar zelden een Formule 1 race van begin tot eind gekeken. Oké, op de enkel keer na dat ik bij Spa Francorchamps was dan.

Vanaf de zijlijn bekeken moet ik alleen wel bekennen dat Williams sinds een paar jaar wel weer tof is. De livery van de wagen is in ieder geval genoeg veranderd om ook nog maar aan die Rothmans bak van toen te denken. En Martini met die oldschool race striping als sponsor, pff stiekem wel keihard. En toen was er ineens dit filmpje van Hackett London dat gisteren in mijn timeline terecht kwam. Hou op hoor! Stijlvol als een malle. Misschien pak ik dit jaar weer eens een race van begin tot eind mee dan.

Tags from the story
, , ,