Han Kjøbenhavn Tapered Denim,

Han Kjobehavn Heavy Stone Denim Header

Zoals wij anderhalf jaar geleden al zeiden bij de lancering van die OurBubble denim, een heavy stonewash denim gaat een dingetje worden. Nu zijn we momenteel nog hard aan het proberen om nog een serie op de kop te tikken, maar tot die tijd kan ik deze broek van Han Kjøbenhavn van harte aanbevelen. Sowieso raad ik even aan om bij Afura naar de collectie van Han Kjøbenhavn te gaan kijken, want verdomme die boys hebben werkelijk alle juweeltjes uit de lijn van Han weten te pikken.

Maar terug naar de denim, het doek komt van de Kaihara Denim Mill uit Japan en hier is dus niets mis mee. Heavy stonewahsed, helemaal hip en dan de fit. Een goede tapered fit. Zo’n fit die gewoon precies goed is. Geen gedonder met bezoekjes aan de kleermaker, maar direct goed. Het meest bijzondere aan dit geheel is dan nog de prijs. Zeg eens eerlijk, voor een mooie selvedge denim van een prima label gemaakt van een mooie lap stof voor onder de 150,- euro, hoe vaak zie je dat?

Han-Kjobehavn-Heavy-Stone-Denim

Tags from the story
, ,