Jean Shop Denim Shirt,

Jean Shop Shirt Header

Al enige tijd manifesteert Jean Shop zich als een van de beter bewaarde geheimen binnen denim land. Het label wordt dit jaar 11 jaar en is gevestigd in New York. Vanzelfsprekend worden de meeste items uit hun collectie ook gefabriceerd in Amerika. En om de een of andere reden blijft dat voor denimheads altijd wel een dingetje. Made in Japan of Made in USA doet het altijd wel goed.

Nieuw in de collectie van Jean Shop is dit denim shirt. Het shirt is gemaakt van een mooie grijze denim, heeft de typische Western Shirt borstzakken en kent verder een prima fit. De prijs valt me alles nog mee, uitgaande van het gegeven dat dit een Made in USA shirt is van een bescheiden Indie label en ook nog eens verkocht wordt door Mr Porter.

Jean-Shop-Shirt

Tags from the story
, ,