Levi’s 501 CT,

Levis  CT Header

Mocht je nu dit weekend graag helemaal van nu een volledig getrashde denim willen rocken, lekker verbleekt, gaten overal en een goede fit, dan kan je natuurlijk wat oude meuk uit je kast pakken. Maar ik kan me voorstellen dat je raw denims nog niet zo geragd zijn dat ze voor een bleached door kunnen, en ik kan me voorstellen dat je gewoon even niet het geduld kan opbrengen. Dan is er natuurlijk altijd de optie om naar episode te gaan en een tweede hands op de kop te tikken, met alle mogelijke gevolgen van dien. Ik heb smetvrees als een malle, ik zeg het maar vast.

Maar je kan natuurlijk ook effe naar de Bijenkorf toe gaan, daar deze nieuwe 501 CT uit het rek pakken en helemaal klaar zijn. De CT’s uit de 501 lijn zijn zeg maar precies de broek zoals de 501 eigenlijk al had moeten zijn en ooit ook was. De normale 501 van het moment is redelijk recht. De CT kent een goede tapered fit, maar is absoluut geen moment een skinny. Is er geen enkel nadeel aan de huidige CT lijn? Jawel, ik ben ze nog niet tegengekomen van een mooie lap selvedge. Maar voor net onder de 100 euro een goeie geragde denim kopen van Levi’s, tsja dan is wellicht selvedge weer net iets te veel gevraagd.

Levi's 501 CT Trashed Denim

Tags from the story
,
0 replies on “Levi’s 501 CT,”