Maison Kitsuné Western Shirt,

Maison Kitsune Denim Shirt Header

Masion Kitsuné komt hier vaker aan bod, meestal vanwege hun vette Varsity jackets  of prima crewnecks, maar blijkbaar kunnen ze dus meer. Met iedereen en hun oma springen ze op die denim shirts bandwagon. Echter doen ze dit toch zeker niet slecht, integendeel zelfs, dit is verdomme een mooi shirt geworden.

Voor het shirt hebben ze een lichte denim gebruikt welke perfect matched met haast iedere broek die je in de kast hebt hangen. De drukknopen op het shirt zijn van parelmoer en verder vind je de typische “Western” shirt achtige details. Plus uiteraard de Tri Colore van Maison Kitsuné. Niet gek, zeker niet gek dit Maison Kitsuné Western Shirt.

Maison-Kitsune-Denim-Shirt

 

Tags from the story
0 replies on “Maison Kitsuné Western Shirt,”