Monitaly Floral Anorak,

Monitaly Floral Anorak Header

Ja joh waarom ook niet. Het is lente, dus gooien we bloemen prints, het moet allemaal maar kunnen niet waar? Nou verdomme en of het kan! Sowieso kan Monitaly fucking veel maken. Ik weet niet meer wanneer het gebeurt is, maar ergens heeft dit merk mijn hart gestolen.

Outdoor kleding met een historische twist. Een beetje Nigel Cabourne achtig, maar dan minder hangend naar mooie verhalen en meer hangend naar een tikkie afwijkend zijn. Wellicht beschrijft dat het best wat het label doet. Maar ja kan natuurlijk ook gewoon naar de plaatjes van de huidige collectie kijken en zelf bedenken wat het label doet. Zo simpel is het ook. Erg vet uit de huidige collectie vind ik deze anorak. Met bloemen, als een fucking hippie, maar dan wel meer betalend voor je jassie dan de gemiddelde hippie. Dat soort dingen. En uiteraard opp voorraad bij END.

Monitaly-Floral-Anorakonitalyu

 

Tags from the story