New Black Kokusai Longsleeve,

New Black Kokusai Header

Ik hou erg van sushi en een van my go to all you can eat joints zit in Amstelveen. En natuurlijk weet ik dat er verschil zit tussen de sushi van een all you van eat toko en een echte Japanse sushi bar met een Japanse Chef in de keuken, maar toch er zijn momenten dat je gewoon ongegeneerd sushi wil scheppen. Wanneer die momenten zich voordoen stap ik in de Saab en cross ik richting Amstelveen.

Toen ik voor inspiratie even wat aan het browsen was door de verschillende nieuwe collecties bij de vele webshops, spotte ik dit shirt van New Black. Op zich weinig fancy, maar die naam triggerde me. Ik kreeg honger, dook de wagen in en reed naar A’Veen. Pas toen ik voldaan weer thuis kwam zag ik hoe het kwam. Klote sluipreclame op die websites ook altijd. Die toko in Amstelveen heet Kokusai, geen idee waarom dit shirt diezelfde naam draagt en ik gok dat de Chinezen in mijn Japanse tok dit ook niet kunnen uitleggen.

Verder is het overigens wel een prima shirt. New Black is een mid range label wat nieuw is in de collectie van FreshCotton. FreshCotton zit weer eens bovenop de uitbreidingsgame en hebben het ene na het andere nieuwe label op voorraad. Longsleeve Tees met een tikkie sportief karakter kunnen altijd wel toegevoegd worden aan je garderobekast, dus voor deze van New Black heb ik ook zeker wel wat ruimte beschikbaar.

New Black Longsleeve Tee Kokusai

Tags from the story
, ,