Nike Air Max ’95,

Nike Air Max  Header

Nog een paar dagen en dan is het Nike Air Max day, en ik denk alleen maar, fuck dat. Ik wil op iedere dag van de fucking week over Air Max kunnen pennen. Als AirBubble.nl niet al bezet was had ik die naam geregistreerd in plaats van onze huidige naam. (Je snapt wel dat dit een grap is, toch?)

Anyways ik was tamelijk serieus over die Air Max Day dingen. Fuck dat. De Air Max heeft sinds 1987 mijn wereld bepaalt. Ja ik heb een ontiegelijk eenvoudig bestaan. Ik laat mij niet afleiden door vreselijke oorlogen en dergelijke. Ok√© ook hiermee sla ik door. Maar zonder dollen. Er is wat mij betreft geen enkele schoenenlijn welke op een dergelijke manier zoveel subculturen heet geraakt als de Air Max. Maar om nu heel filosofisch te gaan is niet bepaald mijn stijl. Ik wil gewoon vertellen wat ik vet vind op het moment dat ik het vet vind en dat is dus precies wat ik van deze Air Max ’95 vind. Deze is tering vet. Om iets te pennen over deze schoen ga ik niet zitten wachten tot Air Max day. En ik ga niet over “the One before the One” pennen, want dat gedrocht uit de koker van Tinker geeft ook alleen maar aan dat deze man ook maar een mens is. Overigens is deze gruwelijke vette Air Max 95 wederom bij Size? op voorraad.

Nike-Air-Max-95