Nike Classic Cortez Premium QS,

Nike Cortez Forrest Gump Header

Nike heeft de nare gewoonte om out of the blue met vette schoenen op de proppen te komen. Hun release schedule en mijn inkomstenstromen lopen zo hard niet synchroon dat ik de laatste releases al niet eens meer in de buurt van het net kom om er ook nog maar enigszins achter te kunnen vissen. En soms hoop je dan dat stiekem de hele wereld ligt te slapen en jij die juweeltjes nog op de kop kan tikken wanneer de knaken ineens wel binnenstromen.

Met deze Cortez QuickStrike release is het weer niet anders. Nou ja, voor 50% dan. Wat wil het ding, de Cortez dropte weer eens en daar zit ik al een tijd op te wachten. Mijn laatste eigen Cortez is wel redelijk aan vervanging toe. Met de meeste recente drop kwam de Cortez in drie kleuren. 1 absolute must have en twee aardige andere versies. Die twee aardige andere versies zijn nog gewoon op stock bij bijvoorbeeld END. Maar de absolute must have, deze OG ‘Forrest Gump’ Colorway, was binnen no time foetsie. Oh well, er komt vast ineens wel weer een re-re-release. Laat ik mijn hengels vast gaan pakken.

Nike Cortez OG Forrest Gump

 

 

Tags from the story
, , , ,
0 replies on “Nike Classic Cortez Premium QS,”