Nike Internationalist Summit White,

Nike Internationalist Header

Eenvoud kan soms zo vet zijn. De Internationalist van Nike leent zich prima voor de perfectie van eenvoud. De shape van de schoen is dusdanig dat zelfs Nike met geen enkele retro deze echt kan verkloten. In tegenstelling tot menig recente retro, maar dat terzijde.

Ook de materialen welke gebruikt zijn voor deze Internationalist zijn tof trouwens. Mesh, nylon, su├ęde en leder en dan ook nog inclusief een smerig shiny heeltab. En begrijp me niet verkeerd, daarvoor krijgen ze pluspunten. Deze schoen had zo een echte oldskool knaller van back in the day kunnen zijn. Tel daar dan ook de redelijk gunstige prijs en de ultieme lente colorway bij op en je heb een prima runner. Ik zie hem wel onder een volledig verwassen denim of gare afgetrapte chino. Yes, deze Nike Internationalist staat hoog op het lijstje onverwachte toppers.

Nike Internationalist Summit

Tags from the story
, ,