Scotch & Soda Henley,

Scotch Soda Henley

Na al het sneakergeweld deze week, waarbij de witte lederen sneaker toch zeker de absoute boventoon voerde, is het nu toch effe tijd om je outfit af te maken. Ik stel voor dat het een no brainer is om een geragde denim of een rauwe denim te rocken bij spierwitte schoenen, eigenlijk is dit sowieso keuze nummer 1 bij welke schoen dan ook. En ik zei schoen, met slippers draag je geen lange broeken. Dat gezegd hebbende draag je per definitie geen slippers anders dan in een openbare douche of op het gloeiend hete zand van het strand in een ver oord, maar dat even geheel terzijde.

Ik was bij die outfit die je rockt bij spierwitte sneakers. De broek is gekozen, en met deze Henley van Scotch & Soda is de rest van je outfit ook klaar. Simpel, maar geen haan die er naar kraaien zal. Iedereen ziet dat je het spot on begrepen hebt. Die Henley van Scotch & Soda scoor je overigens bij de Bijenkorf.

Scotch-Soda-Henley-Full

Tags from the story
0 replies on “Scotch & Soda Henley,”