Spiewak Golden Fleece Heritage MA-1 Bomber,

Spiewak Bomber MA Header

Jawel, game over Bomber game. Spiewak brengt in hun premium Golden Fleece Heritage lijn ook ineens een gruwelijke bomber voor de lente op de markt. En omdat het Spiewak is is die al vet. Zo simpel kan het zijn. Nu is het zo dat dat Heritage ding wel een beetje klaar is, maar Spiewak komt er nog wel mee weg. Weinig merken kunnen Heritage claimen zoals Spiewak, naar mijn bescheiden mening. Kijk Nike moet er veel knaken tegen aan gooien om met marketingmiddelen een eigen feestdag te claimen voor hun Air Max, maar Spiewak kreeg een eigen feestdag in de schoot geworpen door de burgemeester van New York op 23 September in 2004, de officiële Spiewak dag.

Sinds 1920 zijn ze overigens ook officieel leverancier van de U.S. Army en tsja, zo kunnen ook weinig andere merken claimen te weten hoe een MA-1 bomber in elkaar hoort te zitten. Net als bij de N3b van Spiewak is ook deze MA-1 briljant, maar dan door zijn eenvoud. De fit is prima en de afwerking is helemaal top. Heritage is dood, leve de heritage. En check vooral die bomber even bij END.

Spiewak-Bomber-MA1

 

Tags from the story
, ,
0 replies on “Spiewak Golden Fleece Heritage MA-1 Bomber,”