Thom Browne Prince of Wales Jogger,

Thom Browne Jogger Header

Ja joh, waarom ook niet. Wanneer je Thom Browne bent kan je alles maken. Dan kan je ook met een overgestyleerde handgetekende Prince of Wales check op een jogger geprint komen. Om over die prijs maar niet te beginnen. En hoe hard ik ook probeer te gaan haten, ik kan het niet. Ik kan dus werkelijk geen slecht woord pennen over dit geheel. Natuurlijk is de prijs een tikkie aan de forse kant. Natuurlijk hebben we het hier over ordinaire sweatpants. Maar het zijn wel Thom Browne sweatpants. En de fit is vet. De afwerking is top notch. De details zijn om te smullen. En geen enkele jogger zal vetter staan bij een paar spierwitte Common Projects dan deze. Wanneer we het over Thom Browne items hebben, is het gewoon onmogelijk om vloek woorden op papier te tiefen, anders dan GODVERDOMME WAT IS DIT VET. En voor de statistieken, dit is een post geschreven op een Maandagavond, ik ben volkomen nuchter, mijn kater van het weekend is al geheel weggetrokken en ik ben ook niet onder invloed van enige vorm van drugs, eerlijk waar.

Thom-Browne-Jogger-Full

Tags from the story
, ,