Undercover Crewneck Sweater,

Na vanmorgen zou ik moeilijk nog een post kunnen schrijven over een product en dan claimen dat de prijs te hoog is voor hetgeen wat je krijgt. Ik kan natuurlijk moeilijk een kopie van een product wat 4 maal over de kop gaat moeilijk aanprijzen en vervolgens over een iet wat dure trui gaan mopperen dat dit te duur is.

Maar hallo zeg, de tering. Undercover ga je lekker? Hoezo is deze crewneck zo fucking duur? Met die schoenen van vanmorgen snap ik het nog, maar deze crewneck voor een dikke 300e de markt op trappen, die moet je me toch uitleggen. Zelfs bij Mr Porter hadden ze issues om uit te leggen waarom die crewneck zo bijzonder was, de omschrijving daar is voor Mr Porter begrippen de kortste ooit. Anyways, mocht je geen kwaad zien in teveel betalen crewneck dan is deze voor jou, inclusief gratis slechte woordgrap. Graag gedaan, fijn weekend!

Undercover-See-No-Evil-Crewneck