Vans Oldskool Coke White,

Vans Oldskool True White Header

Ja joh, de dag dat ik net een item pen over een hommage aan de Era en aangeef dat stiekem de Oldskool het vettere schoentje is uit die periode, komt END ineens met een Coke White Vans Oldkool in het leder. Die NEw Era van vanmorgen was erg vet hoor. Maar kolere, er is wel heel weinig dat kan winnen van een Oldskool. Helemaal wanneer Vans ook nog eens weet dat Gum en Wit het goed doet en heel subtiel het Off the Wall logo op de hak op een lappie Gum print, vervolgens ook nog de voering van de schoen die Gum kleur mee geeft en de rest van de schoen spier en spierwit gehouden is. Verdomme Vans wat doe je ons aan. Dit jaar ontkom je niet aan de aanschaf van een nieuwe spierwitte sneaker en out of the blue staat deze versie van Vans direct bovenaan mijn persoonlijke wensenlijst.

Vans Oldskool True White

Tags from the story