adidas EQT Running Support ’93,

adidas EQT Red Header

Deze schoen is gruwelijk! Verdomme adidas, waarom heb ik al die jaren liggen slapen? Waren deze colorcombo’s er destijds oko al, of is dit gewoon iets van nu? Kan het zijn dat adidas net pas wakker is geworden en er achter is gekomen hoe je vette colorways in elkaar moet klussen? De schoen an sich is al dope, maar holy shit in deze all red variant is die echt vet. Nu moet ik zeggen dat de OG kleur ook wel vet is en die ‘Sub Green’ versie is ook echt wel tof, maar deze rode versie is te vet.

Uiteraard komt ook deze EQT met alle high tech shizzle waar adidas destijds al bezig was. Torsion dingen en shit. Het zal allemaal wel, de schoen is gewoon vet om te zien. Nu maar hopen dat adidas niet al te veel Nike gaat na doen en deze schoen hetzelfde lot zal hebben als de Dunk, de Air Max ’87 en de Huarache. Hoereren als een motherfucker, zal adidas dat kunnen?

adidas-EQT-Red

Tags from the story
,