Alden x Frans Boone Cap Toe,

Alden Frans Boone Cap Toe Crepe Sole

Jawel laten we nog maar een exclusief schoentje met een Hollands Glorie randje op het wereld wijde web droppen. Die Frans Boone van die gelijknamige shop in Oud Sluis blijft verdomme toch een partij lekker bezig. Sowieso heeft de man een collectie waar je U tegen zegt. Maar naast het inkopen van precies de juiste spullen vindt hij dus ook nog de tijd om met wat merken rond te tafel te gaan om zijn eigen MTO schoentjes te laten komen in verschillende complete maatseries. De laatste aanwinst in de lange lijst met … x Frans Boone schoenen is deze Alden Cap Toe.

De schoen is best briljant te noemen. De schoen is tamelijk grof om te zien, maar blijft toch nog een soort van elegant. Dit is een uiterst prima zomerschoen. Zo’n schoen die je aantrekt wanneer je niet te casual, maar zeker niet te stijf gekleed wil gaan. Je hebt vaak zat van die dingen waar je heen moet en waarbij je geen idee hebt wat je aan moet trekken. Voor al die momenten is dit de schoen. Gewoon met een navy chino, witte oxford cloth button down en niets maar dan ook niets kan er nog mis gaan. Check deze Cap Toe in het Tan Suède op een mooie Crêpe zool bij Frans Boone.

Alden-x-Frans-Boone-Cap-Toe-Crepe-Sole-Full

Tags from the story
, ,
0 replies on “Alden x Frans Boone Cap Toe,”