Asics Gelsaga Safety Yellow,

ASICS Gelsaga Mita Header

Ik dacht dus, tijdens het scrollen door de nieuwe collectie bij Stuarts London, dat ze ineens een exclusieve Mita drop van ASICS binnen hadden gekregen. Twee tellen later kwam het besef dat de laatste ASICS x Mita drop die ik ken toch echt die blauwe GEL LYTE III was. Niet veel later drong tot me door dat de Mita collab waar ik mee in de war was, de New Balance 580 was.

Klein verschil met die schoen is dat die uitgevoerd was van een lap stof die het meeste lijkt op een tennisbal. Deze Gelsaga van ASICS die ik dus spotte bij Stuarts London is gewoon van een gladder synthetisch spul gemaakt. En op de loopzool na zijn de schoenen vrijwel gelijk. Beide een klassieke trainingsschoen, beide felgeel en beide perfect te rocken onder een denim. Het enige verschil is dat deze ASCIS gewoon nog wel eenvoudig te verkrijgen is. En natuurlijk het feit dat op deze schoen geen Mita naam staat. Verder is die best tof.

ASICS-Gelsaga-Mita-Full

 

Tags from the story
, ,