Bass Weejuns Penny Loafer,

Bass Wee Juns Penny Loafer Header

Een tijd terug was ik op zo’n hippe beurs in de Westergasfabriek. Je kent ze wel, die beurzen waar sommige winkeleigenaren ronddwalen alsof ze het hebben uitgevonden, zonder enig besef van wat voor mensen er verder hun koopwaar proberen door te schuiven. Ik ben niet het mens voor dergelijke beurzen. Ik hou wel van een goed gesprek over kleding, schoenen of whisky, maar val me niet lastig met je pretentieuze gedoe. En de winkeliers die ik bedoel hebben waarschijnlijk niet eens door dat het over hun gaat wanneer ze dit lezen.

Een van de hoogtepunten van die bewuste beurs overigens was het gesprek wat ik had met een vertegenwoordiger van G.H. Bass. Ik stond daar op die stand met een penny loafer van hun in mijn handen en die beste man wist daar dus werkelijk alles over te vertellen. Van de eerste Penny Loafer tot de eerste Moonwalk, alles valt dus samen in de Bass Weejun Penny Loafer. Ik heb het hele verhaal aangehoord, maar verdomd weinig van opgeslagen. Ik hing na dat gesprek namelijk bij Wednesday Whiskey en die had whisky. Maar die Weejuns an sich was ik dus nog niet vergeten. Fucking Prep, Fucking Ivy League, Fucking Vet! Nee zonder dollen, je hebt geen Alden Pennyloafers nodig om helemaal de baas te zijn in Take Ivy land. De Weejun van G.H Bass, is de absolute baas. OG als een motherfucker. Ik zag overigens die schoenen ineens weer op voorraad bij Stuarts London. Serieus als prep en Ivy je ding zijn, dan moet je deze schoenen hebben.

Bass-Wee-Juns-Penny-Loafer-Full

Tags from the story
, , , ,