Bedwin & The Heartbreakers Godard Cardigan,

Bedwin and The Heartbreakers Cardigan FB

Dat Bedwin & The Heartbreakers is langzaam wel mijn hart aan het veroveren. Er is haast niets dat ik niet tof vind van dit label. Zelfs hun collabs met adidas waren tof, en dat is best wel een kunststukje. Zoals vele Japanse labels hangt ook Bedwin & The Heartbreakers ernstig tegen het Americana / Ivyaanse aan. En ja, daar kan ik dus niets op aanmerken.

Net zoals ik verdomd weinig op deze Godrad Cardigan van het merk kan aanmerken. Oké, de acryl blend welke gebruikt is voor de cardigan had ook anders gemogen. Lamswol, merino, kasjmier, het had allemaal gekund. Maar ja, lichtgewicht voor de lente is ook niet slecht bedacht door Masatumi Watanabe, de bedenker van Bedwin & The Heartbreakers. De kleuren combo is vet, normaal ben ik niet van contrasterende voeringen, maar die cardigan kan het hebben bij die steekzakken. Made in Japan, dus nodeloos prijzig en oh zo vet. Uiteraard op voorraad bij die helden van END. 

Bedwin-and-The-Heartbreakers-Cardigan

Tags from the story