Carhartt Work in Progress Stanley Shirt,

Carhartt Colorblock Shirt Header

Ook Carhartt weet dit seizoen prima colorblock items op de markt te gooien. Na het shirt van Vince deze ochtend, is wellicht deze sweater van Carhartt een van mijn andere favoriete items, met een toffe colorblock, van dit seizoen. Sowieso is Carhartt al tijden belachelijk lekker bezig met hun Work in Progress lijn, dit Stanley shirt van hun bewijst dat maar weer eens.

De sweater komt in het grijs met oranje, behoorlijk heftig oranje. Gelukkig niet echt koningsdag oranje en nee ik stimuleer ook zeker niet om die dag iets oranjes te rocken. Maar ja, ik ben per definitie niet van de massale zuipfeesten, dus de kans dat je mij in het oranje ergens op straat aankomende maandag treft is uiterst minimaal. Een ding scheelt, ik spotte dit shirt bij Need Supply, en als je daar vandaag besteld, heb je het shirt never nooit met koningsdag in huis en kan je ook nooit de blunder maken om het dan te dragen. De rest van het jaar staat het je uiteraard vrij om de trui te rocken, denim shirt eronder op een getrashede jeans, lijkt mij een puike outfit.

Carhartt Colorblock Shirt

0 replies on “Carhartt Work in Progress Stanley Shirt,”