De Beste Witte Sneakers van het moment,

Vans Classic Slip On Header

Lijstjes en overzichten zijn niet echt mijn ding. Maar dit maal ontkom ik er gewoon niet aan. Ik had ook deze lijst in stukken kunnen hakken, maar dan hadden jullie de hele week enkel witte sneakers voorbij zien komen en ik kan me voorstellen dat je daar niet echt op zit te wachten. Dus vandaag gewoon 1 post, met daarin 9 vette witte sneakers. De lijst is conform mijn brein, dus totaal niet op volgorde of what so ever. In de tekst vind je vanzelf mijn favoriet wel. Maar eerlijk is eerlijk, stuk voor stuk zou ik ze maar wat graag rocken.

adidas Tubular Runner,

adidas-tubular-runner

adidas heeft meer en meer mijn hart gewonnen in de afgelopen maanden. De Tubular Runner heeft wat moeite gehad om mijn hart voor zicht te winnen, maar kolere in deze colorway is die wel effe keihard! De voorraden zijn overigens ook keihard gegaan sinds de release, dus wil je een paartje scoren, moet je nog even goed zoeken.

Nike Air Max ’95,

Nike-Air-Max-95

Absoluut mijn favoriet uit dit lijstje. De Air Max ’95 is per definitie dope, ongeacht in welke kleur die komt. Maar coke white met enkel een zwarte swoosh en outsole en her en der wat zwarte details, fuck wat is niet vet te vinden aan deze schoen? By far een van de betere releases van Nike in de afgelopen weken. En Nike ik weet dat je mee leest, maat us10, thanks!

Puma Disc Blaze,

Puma-Disc-Blaze

Eerlijk, Puma en ik hebben helemaal niets met elkaar. Ik heb daarnaast ook nog eens helemaal niets met de Disc Blaze van Puma. ALthans, dat was tot ik deze all white versie zag. Dit is godverdomme toch effe een hele vette schoen! Dope detail is het groen in de zool. Niet dat je het ziet tijdens het rocken, maar toch.

Asics Gel Kayano, 

Asics-Gel-Kayano

De eerste retro drop van de Asics Gel Kayano was zo’n typisch gevalletje sale-rek. Maar na die collab met Fieg wil ineens iedereen Kayano’s, zo gaat dat. En dus bedachten ze bij Asics het geniale plan om ook nog eens heel hip in een all white versie een Kayano te droppen. Natuurlijk behaalde deze schoen met gemak deze lijst!

Nike Air Huarache,

HUARACHE 699x500

Deze Nike Air Huarache Triple White is niet nieuw voor dit seizoen, maar blijft belachelijk vet. Een van de weinige normale releases welke na de eerste drop ook gewoon door resellers met een premium prijs werd verkocht. Die resellers hebben nu weer mooi het nakijken, want JD Sports in Nederland heeft gewoon weer een flink aantal maten van deze toffe schoen op de kop weten te tikken. Mocht je eerder achter het net gevist hebben, dan is dit wederom je kans om een heerlijke Triple White Nike Air Huarache te scoren.

New Balance M577FW,

New-Balance-m577

Dit is oldskool vals spelen. Deze schoen hoort met zijn off white eigenlijk niet thuis in deze lijst. Maar wat moest ik anders? Ik had vanmiddag nog lafjes deze schoen als los nieuwsitem kunnen posten, maar dan zou je ook denken dat ik gek geworden ben. Ondertussen is het wel een kneiterharde schoen. Suéde, leder alles. Made in England, dus altijd goed!

Nike Air Force 1,

Nike-Air-Force-1

In een lijst met allemaal all white schoenen hoort natuurlijk ook een Air Force 1. Ik ken bijna geen sneakerhead die nog nooit een all white AF1 heeft gehad. En mocht jij jezelf daar wel op kunnen betrappen dan is deze zomer toch wel jouw moment om ook een absolute must have in je collectie te scoren. Klassiek als een malle en nooit out of style.

adidas Superstar,

adidas-Superstar

Na de Stan Smith is het dit jaar de Superstar die door adidas de uitverkorene is om uitgemolken te worden. Het wachten is op lelijk Raf Simons versies. Pharrel heeft in ieder geval deze schoen al in een regenboog aan kleuren uitgebracht. Tijd om gewoon wat liefde voor de all white versie te tonen. En fuck, ja adidas, zo is die schoen gewoon ook helemaal top.

Vans Classic Slip On,

Vans-Classic-Slip-On

Klassiek als een malle en helemaal van nu. Slip On sneakers zijn nog wel een dingetje deze zomer en je hoeft geen kapitalen uit te geven aan Common Projects of Maison Martin Margiela om toch fucking hip als een beest te zijn. Scoor gewoon een paar ouwe Vans Classic Slip On schoentjes en je bent het mannetje. Nieuw in de collectie van Vans is deze Lite versie. En lichtgewicht is het door de geperforeerde lap leder en nieuwe zool. In die mix schijnt die ook echt lichter te zijn dan die OG versies van canvas.

Zit er niets bij?

Wacht dan gewoon nog effe een paar weken. Nike heeft recent aangekondigd met een Triple White Pack te komen. Ja de Triple White Pack is al geweest, maar deze versie is nieuw. Witte sneakers met gum soles. Fuck yeah! Gum soles alles! Check effe bij HighSnobiety voor meer details, ik was hiet te lui voor.