Diemme Garda Slip On,

Diemme Garda Slip On

Diemme, het prachtige Italiaanse schoenenlabel dat we vooral kennen van hoogwaardige bergschoenen. Die gasten maakten Hiking Boots voordat het hip was. Maar ja, het zijn Italianen, dus die creƫren per definitie automatische hipheid. Diemme had al sneakers gebaseerd op Hiking Boots voordat men wist dat dat ooit een dingetje zou worden. Maar ook Diemme begrijpt dat ze niet iedere trend zelf kunnen maken en dat ze af en toe vrolijk met bestaande trends mee moeten hobbelen.

En derhalve komen ze met deze Slip On. De Slip On an sich hebben ze al een aantal jaren in de collectie, maar deze zwarte komt met een dope snakeskin-achtige lap leder. En fancy lappen leder bij een Slip On zijn tof. Vans weet dit, Common Projects weet dit en Diemme weet dit duidelijk ook. De prijs is nog een stuk pittiger dan wat je voor een paartje Common Projects lapt, maar ja die zijn ondertussen ook alweer mainstream geworden. END is overigens de shop waar je al je Diemme schoenen vandaan kunt halen.

Diemme-Garda-Slip-On

Tags from the story
0 replies on “Diemme Garda Slip On,”