Édifice Shawl Collar Cardigan,

Edifice Cardigan Header

Het Japanse Édifice is een tough one. Haast nergens op het net vindt je eenvoudig meer info over dit label en de shop. Met een beetje Google Translate en een greep in het archief kwam ik meer te weten over het merk. Maar ook dat was allemaal zo sporadisch dat ik er never 500 woorden aan vuil zou kunnen maken. Oké, feit 1 de shop is dope want Ceizer heeft er een collab mee gedaan. En Ceizer doet enkel collabs met clubs als Baretta en Colette, die zijn beide ernstig tof en dus moet Édifice ook wel tof zijn. Feit 2, de kleding van de shop draagt allemaal een Made in Japan label en alles uit Japan is tof.

Volgens mijn favoriete Engelse online shop is Édifice een van de dominante krachten in de Japanse fashion scene, en als END het zegt is het waar. Dus geheel objectief en duidelijk onderbouwt met feiten kunnen we vaststellen dat dit merk heftig is. Gewoon een blik werpen op deze briljante Shawl Collar Cardigan in een steenrood gebreid van 100% katoen had wellicht ook voldoende geweest. De tering wat is dit een vette Cardigan. De Cardigan is er overigens ook in het blauw, ook vet.

Edifice-Cardigan

Tags from the story
,