Filling Pieces Mountain Cut Surinam,

Filling Pieces Mountain Cut Special Header

Toen Guillaume van Filling Pieces vorig jaar op reis was door Suriname spotte hij een paar goeie lappen stof. En daar die man non stop door gaat met werken moest hij die lap op de kop tikken. Wie weet zou het later nog van pas komen bij het maken van een tof schoentje, you never know. Nou en fucking of het nog eens van pas zou komen bij het maken van een schoentje.

En je weet hoe het gaat bij merken tegenwoordig, 9 van de 10 keer is bovenstaande een marketing verhaal. Het gaat immers tegenwoordig allemaal om story telling en dat soort geneuzel, fuck misschien is dit hele OurBubble Online Magazine wel een marketing verhaal, who knows. Maar het verhaal van Guillaume geloof ik wel. Met deze schoen vertaalt hij zijn trots op zijn roots in een paar fucking vette schoenen, simpel als een malle. Ik had verwacht dat de schoen uiterst hyper hyperstrike elite shizzle release zou zijn, maar gelukkig hoef je niet te campen om deze te scoren, gewoon surfen naar FreshCotton is genoeg om je paar te bemachtigen.

Filling-Pieces-Mountain-Cut-Special

 

Tags from the story