Head Porter Plus Standard Shirt,

Head Porter Plus Shirt Header

De naam van dit shirt beschrijft precies wat het is, een standaard shirt. Je moet een item als deze in de kast hebben hangen. Naast een licht blauwe OCBD en een witte hoort gewoon een navy blauwe. Je weet nooit wanneer je outfit vraagt om een dergelijk shirt en dus kan je het beste er maar een in de kast hebben hangen. Oxford Cloth Button Down shirts in een effen tint behoren tot je basis garderobe. Het voordeel bij het aanschaffen van dergelijke items hoef je minder verantwoording te zoeken voor die zuchtende creditcard. Het is een basic en die heb je nodig, simpel als wat.

Dit specifieke shirt komt van Head Porter Plus, Made in Japan, dus duurder dan strikt noodzakelijk. Maar hiervoor krijg je dan wel een goeie snit en parelmoer knoopjes. Ik ben fan van parelmoer knoopjes. Rock hem op een verwassen denim of een khaki chino, helemaal top.

Head-Porter-Plus-Shirt

Tags from the story