Lacoste Live Polka Dot Shirt,

Lacoste Live Shirt Header

Ik zocht nog een goed wit shirt voor bij die sweater deze ochtend. Een van de nieuwe items op stock bij Stuarts London voldeed nog meer aan de eisen dan eerder verwacht. Dit shirt van Lacoste Live is dope, heel dope. Spierwit met een polka dot, wat kan hier niet goed mee gaan?

En een shirt matchen met een preppy crewneck kan uitermate prima als het shirt een polka dot bezit. Rock het op een gekleurde┬áchino, verwassen denim of short. Paar goeie penny loafers eronder. En prep is je middle name. Lacoste is vanwege de polo’s sowieso ernstig gewaardeerd in prep land, dus daar scoor je dan ook nog meteen extra punten mee. Het shirt kan overigens ook prima op een strakke rauwe denim met spierwitte sneakers. Aquascutum cap erbij op en we zien je wel een fontein vernielen in een of andere historische binnenstad. Fashion is zo fucking universeel.

 

Lacoste-Live-Shirt

 

Tags from the story
, ,