Maison Kitsuné M65 Jacket,

Maison Kitsune M Jacket Header

Ik ben ook wel een vreselijke hypocriete hondenlul. Jarenlang loop ik te verkondigen dat ik zomerjassen / lentejassen niet begrijp en al even zo lang loop ik hier die jassen te promoten als een malle. Maar ik kan het eindelijk recht lullen. De opwarming van de aarde heeft dit jaar ervoor gezorgd dat ik mijn Penfield Hoosac Parka werkelijk niet meer dan 14 dagen gedragen heb. De rest van de tijd liep ik in mijn Arc’teryx jacket of mijn A.N.T. Bomber.

Beide jassen waren meer dan warm genoeg om mij de winter door te slepen. En derhalve herzie ik mijn mening over zomer en lente jassen. Natuurlijk zijn die dingen vaak te warm voor in de lente of zomer. Maar wanneer die laffe winter weer komt geniet je als een malle van die jas. En dus wil ik je graag attenderen op deze jacket van Masion Kitsuné. Deze jas is een afgeleide van de M65 jacket, een welkbekende filed jacket. Zoals gewend van Maison Kitsuné komt ook dit item met een goeie afwerking en toffe details. De kraag is hoog genoeg om de winterwind uit je nek te houden en de capuchon helpt ook wel mocht er onverhoopt toch sneeuw vallen. Fucking praktisch, zo’n lente jas.

Maison-Kitsune-M65-Jacket

 

Tags from the story