Michael Bastian Crewneck Sweater,

Michael Bastian Crewneck Header

Holy shit, die Michael Bastian is ook wel een baas hoor. Was die eerst lekker bezig voor Gant en dergelijke dropt die nu ineens weer (zie comments, niet nieuw deed die al eerder) een nieuwe eigen collectie. En fuck wat voor een ook echt. De invloeden van zijn vorige werkgevers vind je duidelijk terug in deze lijn, maar het is allemaal net effe een tikkie meer premium. Wel kut, want die prijzen zijn ook meteen wat premiumeriger en dat maakt mij humeuriger.

Gant had ooit een vette crewneck sweater in het navy met een rode kreeft erop. Het is duidelijk dat deze crewneck met de rode schorpioenen een verwijzing is naar die lijn. Erg tof, tamelijk prep. Ik kan het allemaal wel waarderen, maar ik ben dan ook wel snel tevreden. Anyways die nieuwe Michael Bastian spullen haal je bij Mr Porter.

Michael-Bastian-Crewneck

Tags from the story
,