Naked & Famous Weird Guy Black Selvedge,

Naked Famous Black Selvedge Weird Guy Header

Naked & Famous is een briljant label. Dankzij Naked & Famous kan iedereen zonder al te dikke knaken neer te hoeven tellen wel kennis maken met het betere raw denim werk. Naast hun perfect price point zijn ze ook tamelijk geniaal, of gek, in hun keuzes voor de lappen stof waarvan ze hun denims fabriceren. Van 21oz, tot rainbow fade en dirty denims, ze leveren van alles.

Maar ook hebben ze gewoon prima zwarte selvedge denims op voorraad. Zoals bijvoorbeeld gebruikt voor deze Weird Guy. De broek kent een slim fit met een tapered pijp. De dikke patch achterop is uitgevoerd in zwart leder. De Coin pocket kent nog wat selvedge details. Deze zwarte denim van Naked & Famous is uitgevoerd van een lap 13oz denim. Niet al te heavy en dus prima voor de lente tot zomer maanden. Verwacht geen extreme fades zoals bij een indigo denim, maar met een beetje geduld moet ook een zwarte denim prima gaan leven. Ik spotte deze denim overigens op voorraad bij mijn vrienden van Need Supply. 

Naked-Famous-Black-Selvedge-Weird-Guy

Tags from the story